"Într-o lume toxică, a mânca sănătos este un act de responsabilitate"

De vânzare:

Vilă de lux în zona rezidenţială Sântandrei-Oradea
(vând sau schimb cu similar Sibiu)

Preţ: 139.000 Euro

Zona rezidenţială Sântandrei la 5 km de centru Oradea.
Construcţie  anul 2007
D + P + E + M
Suprafaţa totală teren – 1000mp
Suprafaţa construită – 245 mp
Suprafaţa utilă – 190 mp
Suprafaţa locuibilă – 165 mp
5 camere.
3 băi.
Grădină cu pomi fructiferi.

Vila se află în zonă rezidenţială pe stradă asfaltată şi închisă circulaţiei publice cu acces preferenţial pentru riverani.

Demisol: garaj spaţios, spaţiu pentru depozitare, bucătărie la demisol cu ieşire în miniseră, ieşire în grădina interioară, baie, cămară alimente, cameră de zi spaţioasă.

Intrare la parter înalt: hol mare, living generos cu ieşire prin terasă în grădina interioară, bucătărie spaţioasă, baie de serviciu, dormitor matrimonial cu baie.

Etaj: două dormitoare, dresing, baie. Intrare în pod mansardabil, izolaţie în podea, luminator cu vitralii şi lumină naturală.

Utilităţi: apă curentă din reţea, canalizare, fântână proprie, fiecare nivel cu centrală proprie independentă pe gaz metan, izolaţie externă cu polistiren grafitat.

Imobilul se află în zonă exclusivă, linişte, multă verdeaţă.
Construcţie din cărămidă Porotherm de 38cm, izolaţie de 20cm cu vată bazaltică, faţada cu vopsea siliconată import USA, uşi de intrare şi de interior din lemn masiv stratificat, parchet din stejar şi frasin, ferestre cu geam termopan în  ramă din lemn şi supapă de umplere cu argon, tâmplăria ignifugată, instalaţii electrice şi termice de înaltă calitate, paratrăsnet pentru protecţie împotriva trăsnetului şi a electricităţii statice, sistem de irigaţie, sistem de alarmă profesional arondat la firmă de pază.

Informatii la telefon: 0773-845.812

Pentru mărire click pe poză.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu