"Într-o lume toxică, a mânca sănătos este un act de responsabilitate"





Sos verde cu usturoi

Un sos care se potriveşte la paste făinoase, salate, cartofi natur, etc...
Compoziţie: 200g. smântînă, 50 gr. iaurt, 10 căţei de usturoi, 2 linguri cu tarhon (sau pătrunjel, mărar, asmăţui) tocat, 1 linguriţă cu vârf  cu muştar, o lingură ulei de măsline, zeama de lămâie, sare, piper după gust.

Tocăm mărunt usturoiul, amestecăm cu muştarul şi uleiul apoi sare, piper după gust. Amestecăm bine.
Se adaugă smântâna şi iaurtul, apoi verdeaţa tocată cât mai mărunt, batem totul foarte bine, iar la urmă punem zeama de lămâie, sare şi piper dacă mai este nevoie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu