"Într-o lume toxică, a mânca sănătos este un act de responsabilitate"





Pastă de sardine


Pentru tartinele de revelion, vă propun o pastă de sardine foarte gustoasă. Am făcut de Crăciun şi s-a terminat urgent...

Compoziţie: o cutie cu sardine în ulei, 2 ouă fierte tari, 50-60 gr. unt, o linguriţă cu ghimbir ras, piper şi zeamă de lămâie, dupa gust.

Tăiem ouăle bucăţele cît mai mici, cu albuş cu tot, zdrobim sardinele cu furculiţa, apoi într-un castron punem toate ingredientele, adăugăm şi uleiul din conservă cam 60% şi le amestecăm bine, pînă devine o pastă omogenă.

Ungem tartinele cu pasta de sardine şi ornăm cu feliuţe  de măsline, ardei verde şi gogoşar roşu.
Dacă pregătim pentru masa de revelion, atunci tartinele să fie de mici dimensiuni (4x4 cm), cam cât o înghiţitură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu