"Într-o lume toxică, a mânca sănătos este un act de responsabilitate"

Blogul este în construcţie...Stimati cititori,
Acesta este un blog.
Acest blog nu este un forum pentru discuţii libere!
Nu vor fi publicate:
- comentariile irelevante; 
- comentariile celor care nu au citit cu atenţie materialul respectiv; 
- comentariile păreriştilor; 
- comentariile care conţin date sau sfaturi incerte, sau care nu pot fi verificate din surse de încredere;


Rog cititorii blogului ca înainte de a face un comentariu, să citească cu atenţie materialul. Am observat că mulţi pun întrebări la care răspunsul se găseşte chiar în articolul respectiv.
Mulţumesc!


Citiţi şi rubrica: Produse mizerabile <<<*aici*>>>
Cafea AMAROY falsificată
Peşte Pangasius lipsă la gramaj dar şi cu viermi !!!


O persoană din Chişinău a căutat pe google:
"tehnologia mujdeiului"...

Mi-a plăcut...

Vă recomand:  (click pe titlu)

***MERE ÎN HALAT***

***Ciorba ardeleneasca de salata***

Luna Septembrie - luna magiunului de prune - click:
***Magiun de prune***

A venit sezonul pentru piftii şi răcituri:

Click aici:  ***Piftii şi răcituri***


3 comentarii:

 1. Bine te-am gasit Vasile !!! Iti multumesc pentru comentariu, ma duc acum sa-ti cercetez blogul. Numai bine si pe curand !

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună Ziua
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
  Mulţumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere